ChristenUnie bij Vechtezomp in Gramsbergen

_DSC0055_nmaandag 02 maart 2015

De ChristenUnie deed Gramsbergen aan. Lijstrekker Jan Westert en de Hardenbergse kandidaat-statenleden Alwin te Rietstap en Sybren Stelpstra bezochten het Museum Gramsbergen en de bouw van de Vechtezomp. Er werd een wandeling door de stadskern gemaakt.

“De Statenfractie van de ChristenUnie was onder de indruk van de trots waarmee museumvoorzitter Bolks over de totstandkoming en betekenis van het Museum vertelden”, aldus lijsttrekker Jan Westert. “Het is mooi om te zien hoe vrijwilligers zich inzetten om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van hun kern. Door de activiteiten te verbinden met recreatie en toerisme dragen zulke vrijwillige activiteiten ook bij aan de regionale economie. De bouw van de Vechtzomp is daarvan een mooi voorbeeld.” Het museum en de zomp hopen ook de komende jaren op een provincie die blijft investeren in de leefbaarheid van de regio met pmpc-gelden. De ChristenUnie gaf aan positief te staan tegenover de ontwikkeling van een sterk Vechtdal.

Tijdens de dorpswandeling werd de fractie aangesproken door de ‘man in ’t roze’, vergezeld van burgemeester Peter Snijder, die het beland van het Vechtdal en recreatie en toerisme voor Gramsbergen onderstreepte.

« Terug

Archief > 2015 > maart

Geen berichten gevonden