CU-senator Roel Kuiper naar Hardenberg

Roel _Kuiper_webmaandag 23 februari 2015

ChristenUnie-senator Roel kuiper komt vrijdag 27 februari naar Hardenberg. In de evenementenhal neemt Roel Kuiper deel aan het lunchdebat dat tussen 12.00 uur en 13.00 door het Nederlands Dagblad wordt georganiseerd tussen de lijstaanvoerders van de christelijke fracties ChristenUnie, SGP en CDA in de Eerste Kamer. Daarna gaat Kuiper samen met provinciaal lijsttrekker Jan Westert en Alwin te Rietstap op campagne in Gramsbergen, waar ze een bezoek zullen brengen aan de Vechtzomp.

Voor de in Amsterdam wonende hoogleraar Roel Kuiper is het Vechtdal geen onbekende plek. Hij keert terug naar zijn roots. Zijn wieg stond in Marienberg. Kuiper is door de ChristenUnie opnieuw als lijstaanvoerder voor de Eerste Kamer gekozen. Hij hoopt aan zijn derde periode in de Eerste Kamer te beginnen, zo mogelijk in een versterkte fractie, maar ‘daarvoor is nodig dat de ChristenUnie bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten een goede uitslag realiseert’, aldus Kuiper. Kuiper staat bekend als partijideoloog van de ChristenUnie en was een van de drijvende krachten bij de oprichting van de partij 15 jaar geleden.

Na het debat zullen de ChristenUnie-vertegenwoordigers Roel Kuiper, lijsttrekker Jan Westert en Alwin te Rietstap uit Bergentheim (nr. 4 op de kandidatenlijst) op bezoek gaan in Gramsbergen. Daar laten zij zich informeren over de Vecht en de bouw van de Vechtezomp bij scheepstimmerwerf van Piet Toering. De ChristenUnie heeft veel waardering voor vrijwilligers die op tal van terreinen in de samenleving belangeloos veel werk verrichten. De bouw van de Vechtezomp door vrijwilligers is een van die mooie projecten die bijdraagt aan een leefbare provincie.

« Terug

Archief > 2015 > februari

Geen berichten gevonden