Steun de actie 'Samen voor de voedselbank'

westert 005_kldonderdag 04 december 2014

RTV Oost is een geweldige actie gestart: samen met de andere regionale omroepen komt zij in actie om zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor de voedselbank. ChristenUnie Overijssel wil deze actie graag onder uw aandacht brengen en aanbevelen. Fractievoorzitter Jan Westert: "help mee en kom ook in actie voor de voedselbank bij u in de buurt".

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost in actie. Van 8 tot en met 19 december worden zoveel mogelijk levensmiddelen ingezameld voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar daar is hulp bij nodig.

De nood is hoog. Ook in Overijssel zijn veel mensen aangewezen op de hulp van anderen. De voedselbanken doen goed werk maar kunnen zeker een duw in de rug krijgen. ChristenUnie Overijssel wil het initiatief graag onderstrepen. Jan Westert, fractievoorzitter ChristenUnie Overijssel; "in de politiek zien wij dat veel mensen gebruik moeten maken van de voedselbank. Dat heeft onze aandacht, maar de actie van RTV Oost maakt het concreet". Daarom onze oproep steun de actie van RTV Oost. Op hun website ziet u hoe dat op een eenvoudige manier te realiseren is. Wij kunnen helpen de actie van RTV Oost tot een succes te maken. De actie 'Samen voor de voedselbank' is het meer dan waard! De ChristenUnie Overijssel wil naast mensen staan! Steun aan deze actie maakt dat concreet. Mogen wij op uw medewerking rekenen?

« Terug

Archief > 2014 > december

Geen berichten gevonden