Verkiezingen

westert_0781donderdag 19 juli 2012

Direct na de zomer zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. In de zomer wordt dat dus hard werken voor veel kiesverenigingen. Maak er een mooie campagne van!

Ik heb gemerkt, dat na de teleurstelling bij de vorige verkiezingen er weer een prima sfeer is in de partij. Arie Slob staat. Hij heeft een zeer centrale positie verworven bij de maatregelen, die nodig zijn om ons land uit de crises te helpen. De ChristenUnie weet andere partijen te verbinden. De ChristenUnie heeft niet alleen mooi weer boodschappen. Verantwoordelijkheid nemen in een moeilijke tijd vraagt ook om te zorgen voor een goed en stabiel bestuur. De ChristenUnie vlucht niet in het populisme van de partijen aan de rechter- en linkerflank. De economische tijd van nu vraagt partijen over hun eigen belang heen te kijken. Dat is ook de lijn van christelijke politiek. Ik hoop dat u op 12 september zult stemmen op de ChristenUnie.

 Regionaal sterke kandidaten

Op de lijst van de ChristenUnie komt Overijssel goed te voorschijn met sterke kandidaten uit onze provincie. Uiteraard te beginnen met Arie Slob uit Zwolle, de lijsttrekker van de ChristenUnie. Maar ook met Bert Tijhoff uit Rijssen, Jurgen van Houdt uit Enschede, Janny Joosten uit Enschede en Bart Jaspers Fayer uit Rouveen. En de lijst van de ChristenUnie sluit met Arie van der Veer als lijstduwer.  De ChristenUnie Overijssel is best trots op de brede vertegenwoordiging door kandidaten uit onze provincie.

 Volg de fractie

De fractieleden van de ChristenUnie kunt u volgen op twitter en de website van de ChristenUnie Overijssel. Daar vindt u onze actuele standpunten en stellingnames. Op die manier proberen we de achterban ook bij de provinciale politiek te betrekken. U kunt ons ook mailen. De adressen vindt u op www.christenunieoverijssel.nl. Stuur de nieuwsbrief gerust door naar mensen in uw netwerk, die mogelijk belangstellening hebben voor de ChristenUnie.

« Terug

Archief > 2012 > juli

Geen berichten gevonden