Werkbezoek Arie Slob

maandag 18 augustus 2003

Dinsdag 19 augustus zal Arie Slob in de gemeente Ommen kennis maken met de praktijk van de landbouw. Een zevental bedrijven uit de kring van de ChristenUnie is spontaan bereid gevonden de situatie op hun bedrijf toe te lichten en aan te geven welk perspectief zij hebben.

Arie Slob bezoekt landbouwbedrijven!



Dinsdag 19 augustus zal Arie Slob in de gemeente Ommen kennis maken met de praktijk van de landbouw. Een zevental bedrijven uit de kring van de ChristenUnie is spontaan bereid gevonden de situatie op hun bedrijf toe te lichten en aan te geven welk perspectief zij hebben. Met elkaar geven de bedrijven een goed beeld van de huidige landbouw: melkveehouderij (gangbaar en biologisch), akkerbouw, varkenshouderij, biologische tuinbouw. Zowel bedrijven die stoppen als bedrijven met opvolgers doen mee.
Het initiatief tot dit werkbezoek is genomen door Dick van der Horst, landelijk voorzitter van GMV-agrarische vakbond en Marjan van der Bent, Statenlid voor de ChristenUnie in Overijssel. Ook de raadsfractie van de ChristenUnie in Ommen is van de partij.
Wij hopen dat Arie als landbouwwoordvoerder voor de ChristenUnie in de Tweede Kamer hierdoor een goed begrip krijgt voor de situatie in de landbouw. Deze sector verdient onze steun!

« Terug

Archief > 2003 > augustus

Geen berichten gevonden