ALLE STEMMERS OP DE CHRISTENUNIE: HARTELIJK BEDANKT!!

donderdag 08 maart 2007

Met uw steun hebben we 5 zetels in de Provinciale Staten van Overijssel behaald.
Dat is een geweldig resultaat. Wij zijn hier erg blij mee. Bovenal spreken we onze dank uit aan onze God en Vader, die ons dit resultaat gegeven heeft. Hij leidt ons en daar zijn we ons ook tijdens de campagne van bewust geweest.


DE CHRISTENUNIE DOET ER TOE


Vijf zetels betekent dat 10,3 % van de kiezers op ons hebben gestemd. In alle gemeenten van Overijssel is een stijgende lijn te zien voor de ChristenUnie. Dat geldt voor de gemeenten waar we traditiegetrouw een grote aanhang hebben. Niet minder interessant is dat we ook in de verschillende Twentse gemeenten een groter aantal stemmen hebben. Ook met de steun van deze kiezers zijn we blij! Elke stem telt! Ook voor de Eerste kamer is de uitslag van de ChristenUnie van betekenis. Naar verwachting gaan we van 2 naar 4 zetels!

Hoe is deze winst te verklaren? Journalisten vragen me dat nog wel eens. Ik ben van mening dat de positieve inbreng van de ChristenUnie bij de kabinetsformatie veel mensen de ogen heeft geopend: de ChristenUnie doet er toe! De christelijk sociale opstelling en het rentmeesterschap zijn zaken waar de kiezer belang aan hecht! De ChristenUnie staat ook bekend als een betrouwbare, constructieve partij en daar is behoefte aan. We hebben een goede provinciale campagne gevoerd, die echt over de inhoud van de provinciale politiek ging!

Samen werken, samen leven……..samen de verkiezingen doen:
alle poster plakkers, folderaars, besturen van Kiesverenigingen, raadsleden, wethouders, Perspectief , ChristenUnieleden en stemmers hartelijk dank voor uw medeleven en gebed.

Namens het Campagneteam en de Statenfractie,

Marjan van der Bent

« Terug

Archief > 2007 > maart

Geen berichten gevonden