Jan Westert benoemd als lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015

Jan Westertvrijdag 18 april 2014

De ChristenUnie in Overijssel heeft de huidige fractievoorzitter Jan Westert benoemd als lijsttrekker voor de de provinciale staten verkiezingen van maart 2015.

 Op de provinciale Unievergadering van 16 april werd Westert op voordracht van het bestuur unaniem door de leden gekozen.
“Ik ben hier erg blij mee,” zegt Auke Minnema, voorzitter van de ChristenUnie Overijssel. “Jan heeft in de afgelopen jaren bewezen een kundig en gedreven Statenlid te zijn. Als fractievoorzitter van een collegepartij is het niet altijd makkelijk, maar Jan heeft zich uitstekend gered en het specifieke ChristenUnie geluid goed naar voren weten te brengen. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in de komende vier jaar!” 

Jan Westert  “Ik voel me zeer vereerd” reageert Jan Westert. “Het is altijd fijn als de mensen om je heen je werk waarderen. Ik wil me dan ook graag weer inzetten voor de komende campagne. Als ChristenUnie hebben we mooie dingen weten te bereiken in de afgelopen periode en ik zie er naar uit om die klus in de komende vier jaar te klaren.”

De ChristenUnie gaat nu werken aan een team van (potentiële) Statenleden om Jan heen. In oktober hoopt de selectiecommissie met een voordracht te komen voor de complete lijst. Ook zal dan het programma worden gepresenteerd.De verkiezingen voor de provinciale staten vinden plaats in maart 2015.

« Terug

Archief > 2014 > april

Geen berichten gevonden