Open Dag ChristenUnie op zaterdag 11 oktober

CU-open-dag-2014-sticker09-09-2014 09:02

Altijd al eens op de blauwe stoelen in de Tweede Kamer willen zitten? In debat willen gaan met een Kamerlid? Benieuwd naar wat er zich afspeelt in de gebouwen van het Binnenhof? Beleef het zelf op de open dag van de ChristenUnie op zaterdag 11 oktober in de Tweede Kamer in Den Haag! Wees er snel bij want er is beperkt plaats.

De open dag biedt je een unieke kijk achter de schermen van het politieke bedrijf en behalve dat je van alles te zien en te horen krijgt kun je zelf ook van alles doen. Doe bijvoorbeeld mee aan het vragenuur of ga in gesprek met de Kamerleden en andere vertegenwoordigers van de ChristenUnie. Volg interessante deelsessies, bijvoorbeeld 'de week van Arie Slob', 'onderhandelen met Carola Schouten', 'weg met de voedselverspilling' of jongeren en politiek.Natuurlijk kun je ook op de foto bij de beroemde blauwe stoeltjes en een uitgebreide rondleiding volgen. Niemand minder dan Timzingt geeft een spetterend cabaretoptreden. Het swingende koor Hatikwa geeft een lunchpauzeconcert. Kortom, stel je eigen perfecte programma samen op een van de beroemdste locaties van Nederland.

Uniek dagje uit voor met z’n tweeën of voor het hele gezin
Deze dag is helemaal geschikt als je geïnteresseerd bent in politiek of de ChristenUnie. Of je nu lid bent of niet. Is Den Haag te ver rijden? Niet getreurd, we bieden tegen gereduceerd tarief speciaal vervoer met de bus aan waarbij je voor het Tweede Kamergebouw wordt afgezet en weer opgepikt. Kom je met het openbaar vervoer? Tip: koop voor 17,50 een dagkaart bij de Kruidvat!

Wil je er een dagje voor het hele gezin van maken? Gezellig! Want ook aan de ‘kleintjes’ (van 4-12 jaar) is gedacht, voor hen is er een speciaal kinderprogramma. Kortom, de CU open dag is een prachtige kans voor een uniek dagje uit voor iedereen. Die wil je niet missen!

Aanmelden kan hier

« Terug

Archief > 2014 > september

Geen berichten gevonden