Afscheid van Martha van Abbema

Afscheid Marthawoensdag 28 september 2016

Na een lange periode heeft Martha van Abbema afscheid genomen van de Provinciale Staten van Overijssel. De commissaris van de Koning sprak haar in de Statenvergadering toe. "De inbreng van Martha was vooral positief kritisch. Ze heeft veel moties ingediend", aldus de commissaris, Ank van Bijleveld.

"Haar motie Sociale Kwaliteit voor Noord Oost Twente is door de Staten aangenomen. De afspraken die daarin staan worden ook in de toekomst uitgevoerd", vervolgde zij. Martha werd door de commissaris, namens de hele Staten, bedankt voor al haar inbreng.

Van Dijk, als Nestor van de Staten voegde daar warme herinneringen aan toe. Vooral de uniciteit van Martha werd door hem geprezen. "Spreken, horen, denken en doen, weten wat burgers willen, dat kenmerkt Martha."

Martha kwam vijf jaar geleden in de Staten van Overijssel en werd anderhalf jaar geleden herkozen. Daarvoor was ze wethouder in Twenterand namens de ChristenUnie, op verzoek van de ChristenUnie fractie in Twenterand keert ze nu terug op deze functie.


« Terug

Archief > 2016 > september

Geen berichten gevonden