Kandidatenlijst ChristenUnie Hardenberg vastgesteld

woensdag 11 november 2009 12:11

De Hardenbergse kiesvereniging van de ChristenUnie heeft op de ledenvergadering van 11 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

De Hardenbergse kiesvereniging van de ChristenUnie heeft op de ledenvergadering van 11 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.
Net als 4 jaar geleden wordt Jannes Janssen de lijsttrekker. Jannes, nu wethouder in Hardenberg, staat er niet alleen voor: er zijn maar liefst 15 leden bereid gevonden om de komende jaren zich actief in te zetten in de lokale politiek.
Samen met hen wordt de komende maanden niet alleen aan de campagne gewerkt, maar wordt ook een basis gelegd voor een sterke fractie en schaduwfractie.

Binnen de top 10 is een aantal nieuwkomers te vinden. Allereerst staat Wim Boersma op de derde plek. Wim is adjunct-directeur bij het Vechtdal college.
Hij is enthousiast en kan haast niet wachten om zich actief in te zetten voor de ChristenUnie in de gemeenteraad.
Op de achtste plek staat Sake-Christiaan Stelpstra, op dit moment campagneleider in Hardenberg.
Nummer negen is Aly Willems uit Bergentheim en de tiende plek wordt bezet door Jenny Weitkamp, bekend van haar functie als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

De rest van de top 10 wordt gevuld door de huidige ChristenUnie raadsleden. Alleen Kees Trimp ontbreekt, hij heeft ervoor gekozen om zich na 2010 niet opnieuw beschikbaar te stellen.

De nieuwe lijst werd, met Arie Slob als eregast, op 25 november gepresenteerd tijdens de ChristenUnie bijeenkomst in het LOC. Jannes Janssen stelde vol trots zijn nieuwe team voor, en gaf aan met vertrouwen de campagne in te gaan.

U kan de lijst vinden op door hier te klikken.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2009 > november