ChristenUnie Wierden-Enter presenteert kandidatenlijst 2010

Kandidaten-2010-headerwoensdag 18 november 2009 13:50

De ChristenUnie in Wierden/Enter heeft de kandidatenlijst vastgesteld. Nieuwkomer Riet Eshuis voert de lijst aan, gevolgd door huidig fractievoorzitter Wim Goosen en huidig raadslid Ria Brinkman.

Op de vierde en vijfde plaats staan nieuwkomer Richard Bremmer uit Wierden en ‘oudgediende’ Kees van der Valk uit Ypelo. Huidig raadslid Dinand Nijzink die op eigen verzoek een stap terugdoet, staat op de zesde plek bij de ChristenUnie.

Richard Bremmer (1987) is nieuw op de lijst van de CU. Op dit moment draait hij warm in de steunfractie van de ChristenUnie. Bremmer begint volgend jaar aan een studie rechten.

Kees van der Valk (58 jaar) zat al namens de ChristenUnie in de Wierdense gemeenteraad van 1993 tot 2000. Hij is in het dagelijks leven docent aan school De Passie in Wierden.

De ChristenUnie heeft op dit moment drie zetels in de gemeenteraad. De partij hoopt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen door te groeien naar vier of zelfs vijf zetels.

De partij heeft eerder al het verkiezingsprogramma gepresenteerd waarin ze aangaf tegen hoogbouw te zijn (plan Van der Valk), en voor huisvesting van De Passie in de directe omgeving van het station.

Bekijk de volledige kanidatenlijst via onze verkiezingspagina.

Lees het artikel ChristenUnie gaat in Wierden voor vijf zetels in de Twentsche Courant Tubantia

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Wierden-Enter presenteert kandidatenlijst 2010'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > november