Joncheerelaan tijdelijk open voor bestemmingsverkeer

maandag 09 november 2009 12:17

Joncheerelaan tijdelijk open voor bestemmingsverkeer

Rijkswaterstaat stelt de De Joncheerelaan in Nijverdal tijdelijk open voor bestemmingsverkeer. De laatste werkzaamheden aan kabels en leidingen, die tot eind november zouden duren, kunnen de komende dagen nog niet van start gaan.

Om tegemoet te komen aan de wens van de omwonenden en ondernemers in de omgeving van de De Joncheerelaan, is ervoor gekozen om in de tussenliggende periode de spoorwegovergang weer toegankelijk te maken voor bestemmingsverkeer. Vrachtverkeer kan in deze periode geen gebruik maken van de spoorwegovergang. Ook blijft de omleiding voor regionaal verkeer van kracht.

Naar verwachting blijft de De Joncheerelaan voor een periode van tien dagen open. Wanneer het betreffende kabelbedrijf haar werkzaamheden kan hervatten, zal de De Joncheerelaan weer gesloten worden. De precieze datum hiervan is momenteel nog niet bekend. Naar verwachting nemen de werkzaamheden 4 tot 5 weken in beslag. Er wordt op dit moment bekeken of deze werkzaamheden versneld uitgevoerd kunnen worden.

Het besluit om de spoorwegovergang per direct open te stellen is tot stand gekomen in overleg met de gemeente Hellendoorn, de politie en aannemerscombinatie Leo ten Brinke. Ook al gaat het om een korte periode van tien dagen, voor de direct omwonenden en de daar gevestigde ondernemers is het van belang dat zij eenvoudig bereikbaar zijn.

« Terug

Reacties op 'Joncheerelaan tijdelijk open voor bestemmingsverkeer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > november