Herstart poging weblog

woensdag 07 oktober 2009 14:47

Als een website maar lang genoeg verstoken blijft van nieuws dan hoor je dat vanzelf een keer. Zo ook kwamen er meldingen bij mij. En terecht. Al vele weken (lees maanden) met heel veel zaken druk aan het werk geweest en dan kom je niet toe aan het beschrijven van je drukte. Dat wil je ook niet want je bent steeds weer op zoek naar rustpunten. Totdat je op je kop krijgt.

Op dit moment zitten we druk in de voorbereidingen naar verkiezingen en begrotingsvergadering van 10 november. En we zijn gelukkig onze geweldige steunfractieleden (recent nog weer aangevuld) met Arie en ikzelf.

Nog even terugblikkend op de raadsvergadering van  6 oktober.
Het onderwerp mobiliteitsplan is besproken en het mag gezegd worden behoorlijk uitvoerig voor een visie document. Maar ja, iedereen wil wel graag zijn mening erover geven dus logisch dat het al tegen half elf liep voordat we verder konden met de overige onderwerpen. Onder andere een bijdrage voor het kunstwerk in Haarle, nog wat andere (semi)hamerstukken en natuurlijk het afscheid van CDA raadslid Herbert van Lenthe en beediging van Henk Hospers.

Toen we aan tegen half twaalf klaar waren was ik er ook klaar mee. Een hapje en drankje voor afscheid en welkom en snel naar huis. Slapen en leren voor een tentamen aanstaande vrijdag. O ja, dat stond er de vorige keer nog niet in: om mijn werk te mogen houden moet ik 'even' mijn tweede graads economie halen. Hier ga ik dus echt mijn best voor doen.

Ik hoop binnenkort opnieuw van me te laten horen. Ik hoop wekelijks.

Bert

« Terug

Reacties op 'Herstart poging weblog'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > oktober