Laatste raadsvergadering Gerrit Jan Beldman (ChristenUnie)

Gerrit Jan Beldman1azaterdag 29 maart 2014 10:45

Het ChristenUnie raadslid Gerrit Jan Beldman heeft dinsdagavond afscheid genomen van de gemeenteraad. Daarnaast namen nog vier raadsleden afscheid. Acht jaar lang heeft Beldman de ChristenUnie in de raad vertegenwoordigd. Kenmerkend waren zijn vastberaden en nuchtere opstelling. De vragen die hij stelde moesten goed beantwoordt worden, aldus burgemeester Eddy Bilder. Gerrit Jan zijn laatste belangrijke handeling was het onderzoek van de geloofsbrieven van de nieuwe raadsleden. Beldman voerde namens de commissie het woord, die alle stukken had ingekeken. Tot vreugde van de commissie kon Beldman meedelen, dat alle stukken door de gekozen raadsleden op tijd waren teruggestuurd om de functie te kunnen aanvaarden. Ook alle andere documenten waren in orde en zijn er geen beletselen om de raadsleden donderdag 27 maart te beëdigen.

Beldman dankte de collega raadsleden en wethouders voor de samenwerking. Hij valt niet in een 'gat'. Beldman gaat weer dammen en hij is sinds kort grensrechter bij het tweede team van SC Genemuiden. Verder is hij voorzitter van de Oranjevereniging in Genemuiden. Hij zet zich graag in voor de maatschappij.

Gerrit Jan Beldman wordt hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de ChristenUnie en voor de inwoners van de gemeente Zwartewaterland. Bestuur en fractie nemen op een later tijdstip in ChristenUnie kring afscheid van het nu oud-raadslid.

« Terug

Archief > 2014 > maart