ChristenUnie Ommen bedankt kiezers voor stem

nieuwe raadsledenzaterdag 22 maart 2014 21:02

Wekenlang werd de argeloze bezoeker van het centrum van Ommen aangesproken door campagne voerende politici en adspirant-politici.

Afgelopen woensdag kozen veel inwoners van de gemeente Ommen voor de ChristenUnie. In Beerzerveld kreeg ChristenUnie met ruime afstand de meeste stemmen, bij vele andere stembureaus werden we 2e. Het resultaat was dat ChristenUnie voor de komende 4 met maar liefst 1559 stemmen de op één na grootste partij van Ommen mag zijn.

Alle reden om iets terug te doen. Vanmiddag deden we dat door paaseitjes uit te delen in het centrum van Ommen. Hierop kregen we veel enthousiaste reacties. De meeste mensen waren aangenaam verrast door deze actie van de ChristenUnie.

De komende 4 jaar mag Johan Wind, al jaren lang lid van de fractie, daadwerkelijk deel uit gaan maken van de gemeenteraad. Gerard Marsman en Jeffrey Paarhuis blijven als lid van de fractie de 3 gemeenteraadsleden ondersteunen. Een goed team. En dat is ook nodig; de komende jaren zijn er flinke dossiers te behandelen en zullen moeilijke besluiten genomen moeten worden. Wilt u aan ons blijven denken? Ook in uw gebed?

« Terug

Archief > 2014 > maart