Stelling in de Driehoek - CU: Betrouwbaar en nuchter

Foto Riet poster - lage resolutiedinsdag 18 maart 2014 22:05

WIERDEN - “We zijn een betrouwbare partij. We roepen niet zomaar wat, maar gaan voor het beste resultaat op de langere termijn.” Dat is de stelling van Riet Eshuis, lijsttrekker van de ChristenUnie Wierden-Enter.

“Dat is besturen met visie, daarbij laten wij ons inspireren door de bewezen waarden die Jezus Christus ons heeft nagelaten. De ChristenUnie is ook een nuchtere partij, die het verschil wil maken. Dat doen we niet alleen landelijk of provinciaal, maar ook plaatselijk. Stem daarom ChristenUnie!”
“Woensdag 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden komen op het bordje van de gemeente, juist daarom is het noodzakelijk dat uw stem gehoord wordt. Uw stem bepaalt namelijk hoe het onderwijs, de zorg, leven, wonen en werken in onze gemeente er in Wierden of Enter uit gaat zien. Stemmen is ook een verworven recht. Laat uw stemrecht niet verloren gaan!”
“Er zijn goede redenen om juist daarom ChristenUnie te stemmen. We zijn een betrouwbare partij. We roepen niet zomaar wat, maar gaan voor het beste resultaat op de langere termijn. Dat is besturen met visie, daarbij laten wij ons inspireren door de bewezen waarden die Jezus Christus ons heeft nagelaten. De ChristenUnie is ook een nuchtere partij, die het verschil wil maken. Dat doen we niet alleen landelijk of provinciaal, maar ook plaatselijk. Meerdere initiatieven van de ChristenUnie hebben een positieve uitwerking op onze gemeente, zoals het alternatief voor het goederenvervoer over het spoor, het behoud van de kleine scholentoeslag en lokaal zeer recent nog de start van een Energie Coöperatie.”
Eshuis: “In achterliggende weken hebben wij een warme campagne gevoerd. Bijzondere initiatieven werden gewaardeerd met een taart of zelfs een waarderingscheque, zoals het groentetuinproject bij De Piet. Afgelopen zaterdag hebben wij nog een Actieplan Zorg aangeboden aan voorzitter Herman Ter Harmsel van Manege Het Leijerweerd, samen met smakelijke oliebollen voor de aanwezige ruiters en vrijwilligers. ChristenUnie heeft gekozen voor een dienende campagne. Geen woorden als ‘samen of dichtbij’, maar daden. Wij zijn van mening dat de overheid dienstbaar dient te zijn, om zo het beste uit de samenleving te halen. En zo willen wij ook in de toekomst het verschil maken.”
“We zijn hoopvol over deze gemeenteraadsverkiezingen. Vorige verkiezingen kwamen we slechts een tiental stemmen tekort voor een derde zetel. Maar de signalen zijn goed. In de poll van RTV Oost kwam ChristenUnie als grootste partij in Wierden naar voren, nog groter dan CDA of NEW. Ook via de sociale media zagen wij de belangstelling letterlijk per dag groeien. We constateren een toenemende interesse in de ChristenUnie. Stem daarom ChristenUnie!”

Bron: www.deweekkrant.nl

« Terug

Reacties op 'Stelling in de Driehoek - CU: Betrouwbaar en nuchter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart