Gerald Troost en Arie Slob op ChristenUnie LIVE!-evenement

Topbanner pijlen 944x390donderdag 13 maart 2014 18:40

Gospelzanger Gerald Troost, Tweede Kamerlid Arie Slob en ChristenUnie-kandidaten uit de regio Zwolle vormen de belangrijkste ingrediënten van de tweede ChristenUnie LIVE!-avond die de partij op 15 maart in Zwolle organiseert.

In aanloop naar de laatste Tweede Kamerverkiezingen bezochten zo’n 500 mensen de eerste Zwolse editie van ChristenUnie LIVE!, waar toen de christelijke band Trinity optrad. Met de Hasseltse Gerald Troost hebben we opnieuw een bekende artiest aan ons kunnen binden, die dit keer ook nog eens uit de eigen regio komt. Dat past perfect bij het inhoudelijke programma van de avond, dat ook om deze regio draait.

Naast het mini-concert van Gerald Troost laten lokale ChristenUnie-politici zich tijdens ChristenUnie LIVE! in het hart kijken. Ze worden geïnterviewd over wat hen motiveert om in hun gemeente actief te zijn in de politiek. Namens ChristenUnie Zwartewaterland zal Tamme Spoelstra een bijdrage leveren aan deze avond. Tamme Spoelstra is lijsttrekker van de kandidatenlijst van ChristenUnie Staphorst. Arie Slob completeert het boeiende avondprogramma met een speech over de ChristenUnie als verbindende factor in de regio.

Iedere inwoner van de regio Zwolle is op 15 maart vanaf 19:00 uur welkom bij ChristenUnie LIVE! in het ROC Menso Alting te Zwolle. Het programma begint om 19:30 uur. De zaal heeft een beperkt aantal plekken, daarom wordt u gevraagd zich van tevoren aan te melden op: www.zwolle.christenunie.nl

« Terug

Archief > 2014 > maart