Verslag en foto`s bezoek Arie Slob aan Wierden

Bezoek Arie Slob aan Wierden 12 maart 2014   6donderdag 13 maart 2014 08:37

Op woensdag 12 maart bracht Arie Slob een bezoek aan Wierden. Allereerst verzorgde hij een gastles voor leerlingen van De Passie. Vervolgens ging Arie Slob met ons campagneteam de straat op om inwoners van Wierden te spreken. Daar konden winkelend publiek, terrasbezoekers en lokale ondernemers letterlijk een appeltje schillen met Arie Slob, Riet Eshuis, Jeroen Regtuijt, Kees van Dijk en andere fractieleden.

Daarna reikte hij bij De Passie de waarderingsprijs van € 250 uit aan zorgboerderij De Piet. Zorgboerderij De Piet heeft een groentetuinproject, dat in samenwerking met CarintReggeland en stichting BOWIE vorm krijgt. Het project, dat zich met inzet van de nodige vrijwilligers richt op ouderen en mensen met een beperking, sluit naadloos aan bij diverse speerpunten van ChristenUnie Wierden-Enter. Dit project ontving daarom deze prijs.

Samen met Riet Eshuis ging Arie Slob vervolgens in gesprek over diverse standpunten van de ChristenUnie. Tot slot kreeg Roelof van den Berg het woord. Van den Berg is algemeen directeur van vereniging Scholen met de Bijbel Noorderbasis (Drenthe, Groningen en Friesland), en maakte van de gelegenheid gebruik om Arie Slob te bedanken voor zijn inzet voor behoud van kleine scholen. Dankzij de ChristenUnie zijn 10 van de 19 scholen uit deze vereniging behouden; een belangrijk resultaat!

« Terug

Reacties op 'Verslag en foto`s bezoek Arie Slob aan Wierden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart