ChristenUnie doet aftrap vv 's-Heerenbroek – CSV'28

woensdag 12 maart 2014 13:42

 

Onder prachtig zonnige omstandigheden verrichtte Jennemarieke Steenbeek (7e op de lijst CU) afgelopen zaterdag de aftrap bij de wedstrijd 's-Heerenbroek – CSV'28. Het leverde haar een applaus op van spelers en publiek. Even daarvoor was de wedstrijdbal door Lex Zweers namens de ChristenUnie aangeboden aan het bestuur van de voetbalvereniging.

Beiden zagen zowel 's-Heerenbroek als CSV'28 in de eerste helft een keer scoren. Helaas lukte het 's-Heerenbroek niet de wedstrijd winnend af te sluiten, wat volgens hen een betere uitslag zou zijn geweest. Maar wellicht waren zij enigszins bevooroordeeld door de gemoedelijke en hartelijke ontvangst voor en na de wedstrijd. Daarvoor dank!

Uiteraard werd ook tijd ingeruimd voor campagne-activiteiten, zoals zadeldekhoesjes bevestigen, wel met een schuin oog op de wedstrijd!

Met de voorzitter, Piet van der Sluis, werd afgesproken in april nog eens terug te komen om dan inhoudelijk te spreken over o.a. de staat van het hoofdveld en mogelijkheden voor kunstgras. En dat gaan we zeker doen.

               

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie doet aftrap vv 's-Heerenbroek – CSV'28'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart