Volksraadpleging Rechterensedijk - deel 3

Rechterensedijk-smalldonderdag 13 maart 2014 08:00

U merkt dus dat het dossier Rechterensedijk, ook met de uitkomst van het referendum JA, geen zekere uitkomst biedt. Er zijn inmiddels alweer andere alternatieven gepresenteerd. En na de verkiezingen zullen partijen onderhandelen over vele onderwerpen en vast en zeker ook over de Rechterensedijk.

Uiteindelijk geeft “JA heroverwegen” aan de raad de mogelijkheid om tot een ander besluit te komen. Maar wat wel duidelijk is, is dat de echte gemeenteraadsverkiezingen bepalend zullen zijn voor dit dossier. Immers de leden van de nieuwe raad moeten dan tot een (ander) besluit komen.

En hiermee ligt de uitdaging op 19 maart bij de kiezer, bij u. Want deze verkiezingen gaan echt over meer dan de Rechterensedijk.  Dat vraagt van u oriëntatie op verkiezingsprogramma's. Ze zijn te vinden op diverse websites; o.a. op www.dalfsenkiest.nl.

In drie afleveringen hebben we een overzicht gegeven van een gevoelig dossier.  Over keuzemogelijkheden en consequenties. Natuurlijk hebben we er kleur in aangebracht.

Ons advies is:

     Referendum: JA

Maar vooral:

        - lijst 3.

Maar u bepaalt. Veel wijsheid toegewenst!

« Terug

Archief > 2014 > maart