Gerdien Rots schrijft brief aan Zwolse zwevers

Zwolse zweversmaandag 10 maart 2014 21:37

De Stentor volgt tot en met 19 maart vier zwevende Zwollenaren. Vorige week ontvingen ze van alle partijen een persoonlijke boodschap. Gerdien Rots schreef de 'Zwolse zwevers' aan met oog voor hun specifieke situaties. Situaties waarin andere Zwollenaren zich kunnen herkennen. De brieven zijn daarom open.

De Stentor heeft de reacties van de Zwolse zwevers op de brieven van de verschillende partijen gepubliceerd.

Volgens studente Ella Put, die dit jaar voor het eerst stemt, sprongen zowel de brief van de PvdA als de ChristenUnie er positief uit. Werkende moeder Joke van der Wijk was dat met haar eens: "Van de PvdA en ChristenUnie vond ik wel dat ze een hele warme, persoonlijke boodschap hadden geschreven. Echt gericht op mijn situatie."

Marleen van Holk, alleenstaande moeder van 42, vond de brief van de ChristenUnie "leuk" en volgens Gé van 't Holt, die samenwoont, deed de ChristenUnie "een beroep op mijn solidariteitsgevoel en dat sprak me wel aan."

De complete reacties van de Zwolse zwevers vind je op de website van de Stentor.

Download hier de brief van Gerdien Rots aan Ella Put.Download hier de brief van Gerdien Rots aan Joke van der Wijk.Download hier de brief van Gerdien Rots aan Marleen van Holk.Download hier de brief van Gerdien Rots aan Gé van 't Holt.

« Terug

Reacties op 'Gerdien Rots schrijft brief aan Zwolse zwevers'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart