ChristenUnie slotmanifestatie

uitnodiging_CUConcert_webdinsdag 11 maart 2014 21:20

Gospelzanger Gerald Troost, Tweede Kamerlid Arie Slob en ChristenUnie-lijsttrekkers uit de regio Zwolle vormen de belangrijkste ingrediënten van de tweede ChristenUnie LIVE!-avond die de partij op 15 maart in Zwolle organiseert.

In aanloop naar de laatste Tweede Kamerverkiezingen bezochten zo’n 500 mensen de eerste Zwolse editie van ChristenUnie LIVE!, waar toen de christelijke band Trinity optrad. Dat willen we dit jaar met de kiesverenigingen van de ChristenUnie uit de regio dunnetjes overdoen. “Met de Hasseltse Gerald Troost hebben we opnieuw een bekende artiest aan ons kunnen binden, die dit keer ook nog eens uit de eigen regio komt. Dat past perfect bij het inhoudelijke programma van de avond, dat ook om deze regio draait.”

Naast het mini-concert van Gerald Troost laten lokale ChristenUnie-politici, onder wie onze Luco Nijkamp zich tijdens ChirstenUnie LIVE! in het hart kijken. Ze worden geïnterviewd over wat hen motiveert om in hun gemeente actief te zijn in de politiek. Arie Slob completeert het boeiende avondprogramma met een speech over de ChristenUnie als verbindende factor in de regio.

Iedere inwoner van de gemeente Dalfsen is op 15 maart vanaf 19.00 uur welkom bij ChristenUnie LIVE! in het ROC Menso Alting te Zwolle. Het programma begint om 19.30 uur. De zaal heeft een beperkt aantal plekken, daarom wordt u gevraagd zich van tevoren aan te melden via www.dalfsen.christenunie.nl

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
uitnodiging_CUConcert_web (2)264,8 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Archief > 2014 > maart