Arie Slob bezoekt Ommen

arie slob ommenmaandag 10 maart 2014 20:32

Afgelopen vrijdag, 7 maart was Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede kamer even te gast bij de ChristenUnie in Ommen.

In de fraaie ambiance van het bijna jubilerende Tante Pos liet deze partijleder zich informeren over het verloop van de campagne in aanloop naar de verkiezingen van 19 maart aanstaande. Het was goed om te horen dat de signalen die Arie Slob tijdens zijn tour door het hele land op pikt net zo positief zijn als die in Ommen.

Voor Overijssel, en in het bijzonder voor Ommen en omgeving, is dat niet verwonderlijk. De landelijke fractie van de ChristenUnie heeft er immers recent voor gezorgd dat Veldzicht in Balkburg behouden blijft, even als de kleine scholen toeslag. Dat eerste betekent minder verlies van werkgelegenheid in de regio dan aanvankelijk door de plannen van het kabinet leek te gaan gebeuren. Als de kleine scholen toeslag  zou verdwijnen zoals het kabinet van plan was, dan was het voortbestaan van kleine scholen in de gemeente Ommen ernstig bedreigd geweest. Let op: het gaat dan om bijna alle scholen in de hele gemeente!

Juist in kleine dorpen en buitengebieden is de aanwezigheid van een school cruciaal voor de leefbaarheid en het voortbestaan. Alle reden dus om woensdag 19 maart ChristenUnie te stemmen.

« Terug

Archief > 2014 > maart