Deel campagnebudget voor SchuldHulpMaatje

schulphulpmaatjevrijdag 07 maart 2014 21:08

Het goede doel dat de meeste stemmen heeft ontvangen tijdens een speciale actie van de ChristenUnie Almelo is SchuldHulpMaatje. Op maandag 10 maart zal Carola Schouten, lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie, een cheque ter waarde van 500 euro overhandigen.

SchuldHulpMaatje Almelo is opgericht door het IPA, een platform van 6 kerkelijke diaconieën en Caritas in Almelo. De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje helpen mensen en gezinnen die in financiële problemen zijn geraakt met het op orde brengen van hun financiën en administratie.

SchuldHulpMaatje ontvangt op maandag 10 maart een cheque ter waarde van 500 euro. De ChristenUnie Almelo besteedt met deze actie, waarbij gestemd kon worden op 8 goede doelen, een groot deel van het campagnebudget aan het goede doel, omdat zij gelooft in een leefbare samenleving die mede gevormd wordt door maatschappelijk betrokken organisaties en initiatieven.

De cheque wordt overhandigd door Carola Schouten, lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie. Zij brengt maandag 10 maart een bezoek aan Almelo. Schouten is sinds 2011 lid van de Tweede Kamer en voert het woord inzake Hoger Onderwijs, Justitie, Economie en Innovatie, Financiën en Pensioenen. In Almelo brengt Schouten onder meer een bezoek aan het LifeCenter, SchuldHulpMaatje en multiculturele thuiszorgorganisatie De Witte Tulp. 's Avonds spreekt Schouten tussen 19:00 en 20:00 uur tijdens een verkiezingsbijeenkomst in wijkcentrum De Trefhoek. Belangstellenden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen.

« Terug

Reacties op 'Deel campagnebudget voor SchuldHulpMaatje'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart