Gerald Troost en Arie Slob op ChristenUnie LIVE!-evenement

Regio-avonddonderdag 06 maart 2014 22:07

Gospelzanger Gerald Troost, Tweede Kamerlid Arie Slob en ChristenUnie-lijsttrekkers uit de regio Zwolle vormen de belangrijkste ingrediënten van de tweede ChristenUnie LIVE!-avond die de partij op 15 maart in Zwolle organiseert.

In aanloop naar de laatste Tweede Kamerverkiezingen bezochten zo’n 500 mensen de eerste Zwolse editie van ChristenUnie LIVE!, waar toen de christelijke band Trinity optrad. “Dat willen we dit jaar dunnetjes over doen,” zegt Gerdien Rots, lijsttrekker van de Zwolse ChristenUnie-afdeling. “Met de Hasseltse Gerald Troost hebben we opnieuw een bekende artiest aan ons kunnen binden, die dit keer ook nog eens uit de eigen regio komt. Dat past perfect bij het inhoudelijke programma van de avond, dat ook om deze regio draait.”

Naast het mini-concert van Gerald Troost laten lokale ChristenUnie-politici zich tijdens ChirstenUnie LIVE! in het hart kijken. Ze worden geïnterviewd over wat hen motiveert om in hun gemeente actief te zijn in de politiek. Arie Slob completeert het boeiende avondprogramma met een speech over de ChristenUnie als verbindende factor in de regio.

Iedere inwoner van de regio Zwolle is op 15 maart vanaf 19:00 uur welkom bij ChristenUnie LIVE! in het ROC Menso Alting te Zwolle. Het programma begint om 19:30 uur. Aanmelden kan hier.

« Terug

Reacties op 'Gerald Troost en Arie Slob op ChristenUnie LIVE!-evenement'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart