Arie Slob komt op 14 maart naar Steenwijkerland

donderdag 06 maart 2014 16:30

De ChristenUnie Steenwijkerland sluit de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op vrijdag 14 maart af met een concert van Half a Mile. Ook Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, zal aanwezig zijn die avond. “De ChristenUnie is blij met de komst van Arie Slob. Arie Slob is zowel geliefd bij de jongere als de oudere kiezer. We denken dan ook dat deze slotavond voor iedereen aantrekkelijk zal zijn” aldus een woordvoerder van de ChristenUnie.

Arie Slob Hij zal voorafgaand aan het concert, kort spreken over zijn werk in  de Tweede Kamer en waarom dat ook belangrijk is voor de mensen in Steenwijkerland.  Als kritisch, constructieve partij heeft de ChristenUnie veel  kunnen doen in de Tweede Kamer. Zo is dekleinescholentoeslag gered, is er structureel extra geld voor passend onderwijs, hoeven jong gehandicapten, ook na herkeuring, niet bang te zijn om in de bijstand te komen en is er aandacht voor de inkomenspositie van de riettelers.
Ook in Steenwijkerland  is de ChristenUnie een stabiele en constructieve partij. Met de andere coalitiepartijen is in Steenwijkerland veel  bereikt in de afgelopen jaren. Zo is er veel geïnvesteerd in de grote en kleine kernen. Er is geïnvesteerd in dorpshuizen en multifunctionele centra; in sportaccommodaties die op NOC-NSF niveau zijn gebracht; in bedrijventerreinen en in ruimte voor onze agrariërs. En de ChristenUnie is trots dat  Steenwijkerland een sociale gemeente is met oog voor mensen in kwetsbare omstandigheden.
Het concert van Half a Mile is in zalencentrum de Burght in Vollenhove. Het concert is gratis toegankelijk en de avond start om 20:30 uur. Iedereen is van harte welkom om te luisteren naar Half a Mile en naar Arie Slob.

« Terug

Reacties op 'Arie Slob komt op 14 maart naar Steenwijkerland'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart