Concert Half a Mile als afsluiting van de campagne van de ChristenUnie

dinsdag 04 maart 2014 11:17

Op vrijdag 14 maart 2014 is er een concert van Half a Mile, een inmiddels landelijk bekende gospelgroep, in zalencentrum de Burght in Vollenhove. Het concert is gratis toegankelijk en start om 20:30 uur (zaal open vanaf 20:00 uur). Het concert vormt de afsluiting van de campagne van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is van harte welkom.

Half a Mile bestaat uit zes jonge, getalenteerde muzikanten en is ontstaan in Sint Jansklooster. De gospelband bestaat uit de zussen Hanna en Susanne van Gemeren (zang) en de broers Aart en Laurens Lameris op gitaar en bas. Bert-Jan Westerink is de enthousiaste tweede gitarist en Richard Jansen speelt de percussie. De country/western invloeden in combinatie met hun passie voor christelijke akoestische muziek leveren een unieke en authentieke muziekstijl op. Over hun motivatie schrijven de bandleden zelf: "De zin 'acoustic music from the heart to the LORD' geeft onze inspiratie het best weer. Wat is het prachtig om God op een pure manier te prijzen! We stellen ons stiekem voor dat het in de tijd van David ook zo geklonken moet hebben... Door middel van onze muziek willen we het verhaal vertellen van de grootheid van de Heer. Geloven is niet alleen maar jubelen naar God, maar het kan ook uit de diepte komen. Er staan zoveel dingen in de Bijbel die inspiratie bieden voor een lied. Prachtig om met elkaar muziek te maken, onze passie te delen met de wereld en God te prijzen. Dankbaarheid uit het hart de hemel in!"

De band speelt op verschillende podia door het hele land en stond onder andere in het voorprogramma van Trinity. In maart 2013 won de band het Vecht Gospel Festival en in augustus van hetzelfde jaar werd Half a Mile genomineerd voor een Zilveren Duif Award in de categorie ‘Beste nieuwe talent’. Ook stond het album 'Promised' lange tijd in de Nederlandse Gospel Top 10 van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Reacties op 'Concert Half a Mile als afsluiting van de campagne van de ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart