Keunedarp Kiest!

vrijdag 14 maart 2014 20:00

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart wordt er op 14 maart een speciale avond georganiseerd in het Kulturhus onder de naam ‘Keunedarp Kiest!’. Een avond in het teken van humor en politiek. De lijsttrekkers van alle partijen uit Rijssen-Holten zullen aanwezig zijn en worden aan de tand gevoeld door Laurens Jan Stam. De avond is van 20.00 - 22.00 uur, en kost € 5 entree (incl. koffie/thee).

Stam zal een aantal politieke issues op humoristische wijze in columns aan de kaak stellen. Waarna de politici hierop kunnen reageren. Daarnaast is er ook nog muzikale ondersteuning van Stam zijn komedie kompanen Bert Reijlink en Jan Deijk. Speciaal voor deze avond hebben zij een lied uit hun repertoire naar de politieke verkiezingen omgeschreven.

“Doel van de avond is om Holtenaren ten eerste een leuke en grappige avond te bezorgen en hen daarnaast de kans te geven om te laten weten wat er nu eigenlijk te kiezen valt op 19 maart”, vertelt initiatiefnemer Jos Kamphuis. “En ze naar die stembus te krijgen de negentiende, want dat is heel belangrijk. Holten moet massaal gaan stemmen”, aldus Kamphuis. “Het wordt absoluut geen zware avond, dat werkt denk ik niet en die zijn er al genoeg. Het moet een avond worden met een lach en scherpe opinies waarbij de politici zich nog eens van hun beste kant kunnen laten zien.”

Stam zelf heeft al wat thema’s in gedachte voor deze avond. “Het zal natuurlijk gaan over het eventuele zwembad, hoewel daar openlijk elke partij tegen is. Maar ook over de belachelijke situatie in het centrum van Holten, de identiteit van Holten, het beleid omtrent ‘Heerlijk Holten’, jongerenhuisvesting en de aantrekkingskracht voor toeristen en nog wat zaken die ten tonele komen.”
Stam denkt dat het goed is dat deze avond gehouden wordt. “De dames en heren politici verkondigen hun standpunten natuurlijk al in de media, vaak gedrukt, maar nu kunnen de mensen ze eens met eigen ogen zien en horen. Daarbij moet het gewoon lachen worden en daar wordt volgens mij niemand slechter van!”

De kaarten voor deze avond kosten vijf euro per stuk, dit is inclusief een gratis kop koffie of thee bij Tastoe. Bestellen kan bij de bibliotheek of via de website: www.kulturhusholten.nl.

« Terug

Reacties op 'Keunedarp Kiest!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart