Fractie brengt werkbezoek aan Margaretha

zaterdag 01 maart 2014 21:26

Vrijdag, 28 februari 2014, bracht de fractie een werkbezoek aan het verzorgingstehuis Margaretha aan de Burgwal. Begonnen werd met een rondleiding. Opvallend was de ruime opzet van verblijfsruimtes, waarbij de inrichting van het gebouw zoveel als mogelijk een 'thuisgevoel' oproept. Weliswaar vinden er nog weer aanpassingen plaats als ook fase 2 is voltooid, maar men is er nu al in geslaagd een eigen sfeer te creëren.
Vervolgens werd met Bert Penninkhof, directeur IJsselheem en Trees Oldenburger, locatiemanager Margaretha gesproken over de gevolgen van het kabinetsbeleid. De bezuinigingen en de gevolgen van veranderende zorg dwingen IJsselheem tot keuzes. Andere onderwerpen waren o.a. de wijkfunctie, het Kamper Kompas, leegstand, en vooral de toekomst.

De ChristenUnie waardeert de inzet en betrokkenheid van directie en personeel, maar ook vrijwilligers, in het streven om haar cliënten te betrekken bij de maatschappij door de deuren naar buiten open te zetten in zowel letterlijke als figuurlijke zin.

« Terug

Reacties op 'Fractie brengt werkbezoek aan Margaretha'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart