Selectie horeca exploitant Het Ravijn –zwem sport zorg -

donderdag 24 december 2009 21:21

Gemeente Hellendoorn werkt aan de realisatie van Het Ravijn – zwem sport zorg -.  Een nieuw sportcomplex met binnen- en buitenbaden, sporthal, sport- en speluitleen en een zorgvloer.

foto

Het Ravijn – zwem sport zorg - wordt gerealiseerd op de plek van de buitenbaden van het huidige zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal. Voor een 3D impressie van Het Ravijn – zwem sport zorg - verwijzen we naar onze website.

De gemeente heeft besloten de exploitatie van de horecafunctie in Het Ravijn – zwem sport zorg - uit te besteden aan een derde met specifieke kennis en ervaring op het gebied van horeca exploitatie.

Voor de selectie van deze partij is besloten een procedure te starten. Als u  belangstelling heeft om de exploitatie van de horecafunctie uit te willen voeren, kunt u zich aanmelden. Na invullen van uw NAW-gegevens kunt u de selectieleidraad downloaden. 

Heeft u zich al gemeld als gegadigde, dan kunt u hieraan geen rechten ontlenen. U moet u opnieuw aanmelden op de hiervoor beschreven wijze.

De procedure bestaat uit twee fasen. In de eerste (selectie) fase worden minimaal vijf geschikte kandidaten geselecteerd. In de tweede (gunning) fase dienen de geselecteerde kandidaten een ondernemingsplan/-voorstel aan te leveren over hoe zij denken invulling te geven aan de horecafunctie in Het Ravijn – zwem sport zorg -. Gunning gebeurt op basis van het criterium “ economisch meest voordelige inschrijving” (EMVI). Dat betekent, dat de ingediende plannen op financiële-, inhouds-, kwaliteits- en realiteitsaspecten worden beoordeeld.

Voor eventuele vragen over de procedure kunt u zich richten tot de inkoopcoördinator van de gemeente, de heer B.M. Hooge Venterink,  0548-630359 of 06-52076286 of per e-mail:  b.hooge.venterink@hellendoorn.nl

« Terug

Reacties op 'Selectie horeca exploitant Het Ravijn –zwem sport zorg -'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > december