Mexicaanse griep-prik? Kom dan met bus of fiets!

donderdag 03 december 2009 16:08

Mexicaanse griep-prik? Kom dan met bus of fiets!

Op vrijdag 18 december is in sporthal ’n Dikken in Wierden de tweede vaccinatieronde tegen Nieuwe Influenza A / H1N1 (Mexicaanse griep). Het gaat om kinderen uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden. Ouders / verzorgers wordt verzocht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets naar Wierden te komen. Wie toch met de auto komt, moet de borden ‘Vaccinatie Sporthal ’n Dikken’ of de instructies van de verkeersregelaars volgen. Zwembad de Kolk is gedurende de ‘priktijden’ gesloten en opent haar deuren vanaf 18.00 uur weer voor het publiek.
foto

Op vrijdag 27 november jl. was de eerste vaccinatieronde in Wierden. Mede doordat een groot aantal mensen toen met de fiets of het openbaar vervoer naar de sporthal ging, kon het autoverkeer in Wierden goed doorstromen. Daarom verzoeken wij mensen opnieuw dringend om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Sporthal ’n Dikken ligt op enkele minuten loopafstand van station Wierden.

Mensen die toch met de auto komen, kunnen weer de borden ‘Vaccinatie Sporthal ’n Dikken’ volgen. Ook zijn er vanaf de invalswegen verkeersregelaars aanwezig die de weg naar de parkeerplaatsen en de sporthal wijzen. Om verkeersopstoppingen te voorkomen, verzoeken wij de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Kom op het aangegeven tijdstip naar de vaccinatie
Als u een oproep heeft gehad, kunt u ook zien hoe laat u opgeroepen wordt. Omdat er per uur circa 1.000 kinderen en / of huisgenoten verwacht worden, willen wij u vragen om op de aangegeven datum, tijd en locatie te komen. Dit om stremmingen in de doorstroming te voorkomen: zowel bij het vaccineren zelf als in het verkeer.

Zwembad de Kolk ’s ochtends en ’s middags gesloten
Zwembad de Kolk is op 18 december ’s ochtends en ’s middags gesloten. Van 18.00 – 21.45 uur is het zwembad weer geopend voor publiek.

Meer informatie
Voor vragen over het oproepschema en algemene vragen over de vaccinatie in Twente kunt u terecht bij de GGD Regio Twente, tel. 053 – 487 67 67
Voor algemene informatie over nieuwe Influenza A/H1N1 (Mexicaanse Griep): tel. 0800 – 1100 of op www.grieppandemie.nl 

  1. Zie ook Wat doet de gemeente en wat kunt u zelf doen

« Terug

Reacties op 'Mexicaanse griep-prik? Kom dan met bus of fiets!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > december