Onderhoud en verbetering parkeerplaats Noetselerberg

maandag 16 november 2009 09:53

Onderhoud en verbetering parkeerplaats Noetselerberg

In de periode van maandag 23 november tot en met vrijdag 4 december wordt door Ballast Nedam, wanneer het weer het toelaat, gewerkt aan de parkeerplaats bij het uitzichtpunt Noetselerberg. Hierdoor kan in deze periode geen gebruik worden gemaakt van deze parkeerplaats. De parkeerplaats Noetselerberg is bedoeld voor vergunninghouders die 65 jaar of ouder zijn of houders van een gehandicaptenparkeerkaart

foto

Op de parkeerplaats vindt onderhoud plaats aan de verharding. Daarnaast worden de parkeervakken vergroot naar de huidige richtlijnen en de vakken met langsparkeren worden vervangen door insteekvakken. De inrit naar de parkeerplaats wordt verwijderd en de huidige uitrit wordt verbreed en geschikt gemaakt voor in- en uitrijden. Hiermee wordt de verkeerssituatie duidelijker, zonder dat dit ten koste gaat van de verkeersveiligheid. Staatsbosbeheer, het Overlegorgaan Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en de politie stemmen in met de maatregel.

Is men 65 jaar of ouder, dan mag er worden geparkeerd op de parkeerplaats bij het uitzichtpunt. Hiervoor kan men een gratis dagvergunning afhalen bij het bezoekerscentrum van Staatbosbeheer en bij museum Natuurdiorama in Holten. Ook is er een jaarvergunning te koop bij de gemeente Hellendoorn.

« Terug

Reacties op 'Onderhoud en verbetering parkeerplaats Noetselerberg'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > november