Bouw loopbrug in holst nacht

zondag 25 oktober 2009 12:40

Het bouwen van de loopbrug, in de buurt van Het Ravijn, gebeurt komende nacht.

NIJVERDAL - Het bouwen van de loopbrug, in de buurt van Het Ravijn, gebeurt komende nacht.

Na twaalven, als de laatste trein is gepasseerd, wordt met de klus begonnen. Voor de eerste ochtendtrein moet het werk voltooid zijn.

De loopbrug is een elementair onderdeel van het tijdelijke station Nijverdal West, dat een paar jaar - tijdens het bouwen van de tunnel - dienst zal doen.

Rijkswaterstaat heeft de komende week nog meer in het oogs springende voorbereidende werkzaamheden gepland. De N35 Wierdensestraat in Nijverdal is op zaterdag 31 oktober van 7.00 uur tot 19.00 uur afgesloten tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Kruidenlaan. Tijdens de afsluiting worden aan beide zijden bomen gekapt tussen de rijbaan en het fietspad. Voor het Combiplan zijn aanpassingen op de N35 noodzakelijk. Ter hoogte van de Burgemeester H. Boersingel sluit de toekomstige N35, komende vanuit de tunnel, aan op het huidige deel van de N35 richting Wierden. Door een deel van de bomen te kappen, wordt ruimte gecreëerd voor deze nieuwe aansluiting. In overleg met de gemeente is zorgvuldig gekeken naar welke bomen gekapt moeten worden en welke bomen kunnen blijven staan. De noodzakelijke kapvergunningen zijn inmiddels verleend. Doorgaand verkeer op de N35 wordt omgeleid via de Burgemeester H. Boersingel, de Rijssensestraat en de Smidsweg.

« Terug

Reacties op 'Bouw loopbrug in holst nacht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > oktober