Hegeman legt parkeerplaats tijdelijk station aan

dinsdag 01 september 2009 17:57

De opdracht voor het aanleggen van een parkeergelegenheid bij het nieuw aan te leggen station Nijverdal West gaat naar Hegeman Beton- en Industriebouw BV in Nijverdal en Van Hattum en Blankevoort BV. Beide bedrijven deden de beste aanbesteding voor dit werk.

NIJVERDAL - De opdracht voor het aanleggen van een parkeergelegenheid bij het nieuw aan te leggen station Nijverdal West gaat naar Hegeman Beton- en Industriebouw BV in Nijverdal en Van Hattum en Blankevoort BV. Beide bedrijven deden de beste aanbesteding voor dit werk.

Dit tijdelijke station West wordt bij het zwembad aangelegd, ten noorden van het spoor en moet het station in het centrum van Nijverdal deels vervangen tijdens de bouw van de combitunnel. De gemeente Hellendoorn is verantwoordelijk voor het aanleggen van deze parkeerplaats, de huidige parkeerruimte volstaat niet.

Er waren 5 inschrijvingen op het werk en Hegeman en Van Hattum en Blankevoort voeren het werk uit voor 140.100,- euro, exclusief omzetbelasting. De uitvoering van het werk vindt plaats vanaf 15 september tot en met 1 december 2009. In deze periode vinden ook de werkzaamheden plaats met betrekking tot de aanleg van het tijdelijke station en de brug-tunnel die de verbinding moet gaan vormen tussen het station en de parkeerplaats. Uiterlijk 12 december moeten de parkeerplaatsen aangelegd zijn, dan wordt het tijdelijke station Nijverdal West in gebruik genomen. Het totale budget voor dit werk komt neer op 168.500,- euro.

« Terug

Reacties op 'Hegeman legt parkeerplaats tijdelijk station aan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > september