Overeenkomst bouw Hellendoorn Noord

zondag 30 augustus 2009 17:55

Op vrijdag 28 augustus 2009 heeft de gemeente een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Roosdom Tijhuis uit Rijssen en Timmerhuis Projecten uit Vriezenveen over woningbouw in de 1e fase van het plan Hellendoorn Noord.

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Op vrijdag 28 augustus 2009 heeft de gemeente een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Roosdom Tijhuis uit Rijssen en Timmerhuis Projecten uit Vriezenveen over woningbouw in de 1e fase van het plan Hellendoorn Noord. Hiermee is de weg vrij voor de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Hellendoorn Noord, nabij de Ommerweg in Hellendoorn.

Het is de bedoeling om begin 2010 te beginnen het bouwrijpmaken van het gebied tussen de Elerweg en de dierenkliniek, zodat de bouw in de tweede helft van 2010 kan beginnen. Roosdom Tijhuis zal nog dit jaar beginnen met de verkoop van de woningen.
In dit gebied geeft de gemeente geen kavels uit, er wordt alleen projectmatig gebouwd. Er komt een gevarieerd aanbod van woningen in verschillende prijsklassen, zowel rijwoningen, twee-onder-éénkapwoningen als vrijstaande woningen. Het verkavelingsplan gaat uit van ongeveer 55 woningen in de jaren 2010 en 2011. Hierna komen er ook nog woningen in het gebied achter de dierenkliniek. In dit gedeelte gaat de gemeente te zijner tijd wel kavels uitgeven.

« Terug

Reacties op 'Overeenkomst bouw Hellendoorn Noord'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.