P.R. Nieuws

2009 Arie Slobzaterdag 26 september 2009 13:45

De zomervakantie is weer voorbij en de herfst begint.

Als P.R. van de C.U.Twenterand zijn we twee keer met de C.U. stand op pad geweest.

Op 12 augustus naar de boerenmarkt in Vriezenveen, s'morgensvroeg op pad, want we moesten ons om 7:45uur melden bij de marktmeester. Na wat heen en weer gepraat moesten we de stand delen met de oudheidkundigevereniging Vriezeveen.

Het was mooi weer en gezellig met onze buren naast ons, veel heen en weer gepraat. De stand werd ingerichtt met de kleuren van de C.U. zelfs de bloemen in de blauw-groene kleur. Er werden goede gesprekken gevoerd voor de stand met de mensen van de fractie en de voorbijgangers. Folders werden uitgedeeld, pepermunt en pennen. Ballonnen werden opgeblazen en de kinderen vonden ze mooi. Zo werd de C.U.over de markt verspreidt.

Aan het einde van de morgen kwam Arie Slob volgens afspraak op bezoek wat toch iets extra's gaf.Arie Slob praat makkelijk met de mensen op de markt. Ongemerkt was het tijd om op te ruimen.We hebben er een goed gevoel over om de C.U.te promoten.

Hopend dat veel mensen van de inhoud worden overtuigd.

 De fractie en de wethouder hadden daarna nog een lunch met Arie Slob in het gemeentehuis, en spraken nog over de landelijke politiek, daarna nog met loco burgermeester dhr.Binnenmars

 

 Hammerbrinkdag 19 augustus s'middags om 16:00 uur zijn we begonnen onze stand weer op te tuigen.

Het was een warme dag maar we stonden gedeeltelijk in de schaduw. Net als in Vriezenveen hadden we koffie en drinken meegenomen,zo konden we het wel volhouden tot s,avonds 21:oo uur. s'middags was het nog niet zo druk maar s'avonds was het ook hier gezellig.

Ook waren de fractieleden en de wethouder aanwezig en gingen in gesprek met de bezoekers van de markt.Carla Hilbrink die de fractie gaat versterken was ook aanwezig en deelde C.U.pepermunt uit. Ook hier werden pennen en ballonnen uitgedeeld en waren er goede gesprekken.

De fractie was tevreden en vinden contacten leggen in een andere plaats waar jezelf niet woont wel net zo gemakkelijk.Op de braderie sta je wel het dichts bij de mensen.

We hopen in december ons nog te laten zien op de kerstmarkt[en]

De inloopmiddag van de C.U.is zaterdag 17 oktober van 15:30 uur tot 18:00 uur.

Dan praten we weer even bij, ook over de verdere campagne.

Deze middag is bij de fam.H.Plagemars,Vroomshoopseweg 27a.

Allen welkom.

Hartelijke groeten P.R. afdeling.

Leida Jaspers en Dineke Meijer.

« Terug

Reacties op 'P.R. Nieuws'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2009 > september