Carla Hilberink van HVT naar Christen Unie

maandag 24 augustus 2009 20:29

 Christen Unie vindt in Carla Hilberink “nieuwe” kandidaat voor aanstaande raadsverkiezingen

 De Christen Unie Twenterand startte haar campagne : We zijn op zoek naar jou ! “ om kandidaten te werven voor de aanstaande raadsverkiezingen en voor haar bestuur.

De afgelopen maanden is er veel inzet gepleegd om kandidaten te benaderen voor een functie binnen de Christen Unie.

Dat de Christen Unie juist in Carla haar nieuwe kandidaat heeft gevonden is wel bijzonder te noemen. Tot en met de behandeling van de voorjaarsnota is Carla namelijk vertegenwoordigt geweest in de partij van Helene van Tol – Hart van Twenterand.

Ze is bekend met het raadswerk omdat ze ook als raads- /commissie vertegenwoordigster voor deze partij reeds actief was in de locale politiek.

Carla is ambitieus en wil in de toekomst graag als volksvertegenwoordiger haar werk blijven doen maar dan nu namens een landelijke georganiseerde partij, de Christen Unie.

In de Christen Unie heeft ze een partij gevonden die heel goed bij haar past.

Vanaf 1 september ’09 zal Carla meedraaien met de huidige raadsfractie van de Christen Unie.

Ze kent de inhoud van het werk al wel maar om zich goed in te leven in de benadering van de standpunten loopt ze de komende periode tot de aanstaande verkiezingen mee met de raadsfractie van de Christen Unie. Zelf heeft ze al het initiatief genomen om een kadercursus te volgen van de Christen Unie.

Daarmee is de zoektocht naar kandidaten voor de partij nog niet ten einde en is men nog steeds op zoek naar nieuw elan. Wederom geldt de oproep om indien u ook geïnteresseerd bent, zich te melden bij de fractievoorzitter ; Dhr. Gerjan Smelt – g.smelt@twenterand.nl.

De fractie laat weten dankbaar te zijn met de “transfer”van Carla en ziet in haar een goede vertegenwoordigster voor de partij.

Bijkomend voordeel is dat Carla ingezetene is van de kern Vriezenveen.

Ook een belangrijk item voor de Christen Unie is dat ze graag vrouwen hoog op de kandidatenlijsten wil kunnen plaatsen.

Carla heeft een netwerk opgebouwd en is sociaal en maatschappelijk actief en bekend bij een deel van de burger en dat is belangrijk; er moet binding zijn met de kiezer.

Ook haar kerkelijke betrokkenheid speelt een belangrijke rol voor de partij.

Samengevat is Carla voor de Christen Unie een welkome aanwinst.

 

« Terug

Reacties op 'Carla Hilberink van HVT naar Christen Unie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.