Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010

maandag 30 maart 2009 20:50

Dringende oproep aan de leden actief mee te helpen aan de voorbereidingen van de Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010  

In verband met de komende Gemeenteraadsverkiezingen is het bet bestuur van de CU Twenterand dringend op zoek naar leden die deel uit willen maken van de programmacommissie. Deze commissie zorgt voor het totstandkomen van het verkiezingsprogramma.  

Verder zijn we op zoek naar mensen die zich beschikbaar willen stellen voor PR-activiteiten rond de verkiezingen. Vooral voor Vroomshoop en Westerhaar hebben we nog mensen nodig.  

En ten slotte roepen wij leden op om te 'solliciteren' naar een plaats op de kandidatenlijst. De profielschets vindt u op onze website.

Wij zijn op zoek naar potentiële raadsleden. Het is goed om te weten dat de ChristenUnie een eigen politieke ambachtsschool, de ChristenUnie Kaderschool, heeft. Mocht u zich (nog) onvoldoende deskundig weten dan kunt u door middel van een cursus aan uw deskundigheid werken.  

Ons motto is: we doen het mét elkaar!  

Mocht u met ons mee willen doen, neem dan contact op met de voorzitter Freek Schutte (0546-641106) of met één van de andere bestuurs- of fractieleden.

« Terug

Reacties op 'Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.