Van het afdelingsbestuur

dinsdag 29 september 2020 20:08

Het zomerreces ligt alweer enige weken achter ons. Ook het afdelingsbestuur heeft inmiddels de draad weer opgepakt en “coronabestendig” vergaderd. Gezien de huidige toename in aantallen coronabesmettingen hebben we besloten bijeenkomsten de komende maanden tot een minimum te beperken. De ledenvergadering zal daarom ook in het voorjaar 2021 plaatsvinden en het karakter dragen van een gecombineerde 2020/2021 jaarvergadering. 

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al aangaven, is de bestuurssamenstelling de afgelopen maanden gewijzigd. Tijd voor een nadere kennismaking. In dit geval met Gertjan Veldkamp.

Gertjan Veldkamp.PNGIk ben Gertjan Veldkamp, samen met Gea en onze twee dochters zijn wij ongeveer 3 jaar geleden in Nieuwleusen komen wonen.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam als directeur verwerving bij BAM in Nieuwleusen. Hier houd ik mij vooral bezig met het aannemen van infrastructurele werken. 

Op de vraag of ik lid wilde worden van het bestuur hoefde ik niet lang na te denken. Ik wil me daar graag voor inzetten om op deze manier een bijdrage te leveren voor de ChristenUnie in de gemeente Dalfsen. In onze vorige woonplaats heb ik vanaf 2006 tot 2014 voor de ChristenUnie in de in gemeenteraad mogen zitten. De kennis en ervaring die ik in die periode heb opgedaan wil ik net als mijn werkervaring graag inzetten om ons als partij nog beter te kunnen profileren. 

bestuurssamenstelling de afgelopen maanden gewijzigd. Tijd voor een nadere kennismaking. In dit geval met Gertjan Veldkamp. 

« Terug