Wandelen in Junne met de ChristenUnie

junne-3.jpgmaandag 10 juni 2019 20:33

Op dinsdag 2 juli sluiten wij het jaar af met een mooie wandeling en ontmoeting voor leden en belangstellenden op Landgoed Junne. We verzamelen om 18.45 uur bij de Jachthut van het Landgoed, Nieuwe Hammerweg 4 in Junne. Daar is ook de houtzagerij.

Zo rond 19.00 uur vertrekken we dan voor de wandeling. We gaan uit van een wandeling van zo’n 1,5 uur. Rentmeester Ryan Nijzink en Gina van Elburg wandelen mee en geven informatie over het landgoed en wetenswaardigheden.

De gedachte aan deze wandeling ontstond nadat we er op werden geattendeerd bij de actie ‘Plekken van waarde’. Gina van Elburg leek het een mooi idee om met een wandelroute meer aandacht op Junne te vestigen. Met de fractie hebben we onlangs een bezoek aan het landgoed gebracht. Dan kom je onder de indruk van wat Ommen bezit. Het mooie van onze gemeente kunnen we hierdoor nog beter plaatsen. De rentmeester van het landgoed heeft volop plannen en wil die plannen de komende jaren het licht laten zien. Daar hoort ook een wandelroute bij.

Het is mooi om als ChristenUnie een avond een voorproefje te nemen en kennis te maken met het landgoed, historie, ontwikkelingen en plannen. U bent van harte welkom om mee te wandelen.

Kom dan op dinsdag 2 juli naar de Jachthut, 18.45 uur. Maak kennis met de rentmeester, het landgoed en geniet van Junne.

U maakt het ons gemakkelijk door u even aan te melden. Dat kan bij Jan@westert.nl of via een appje op 0655714372.

We zien u graag op 2 juli.

« Terug

Reacties op 'Wandelen in Junne met de ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni