Een kijkje in de keuken bij Uitgekookt

Uitgekookt2.JPGvrijdag 18 januari 2019 14:10

In onze gemeente Kampen vinden we de winnaar van de titel: Ondernemer van het jaar 2018 regio Zwolle. Van Marle Uitgekookt, gericht op Maaltijdservice en Catering en Events. Een bedrijf wat sinds kort gevestigd is in een gloednieuw pand in IJsselmuiden. Nog maar een maand geleden zijn ze verhuisd.

Reden genoeg voor de fractie van de ChristenUnie Kampen om samen met Renate van der Velde (lijsttrekker), Jan Westert, Wim Hovestad en Sybren Stelpstra van de fractie van ChristenUnie Overijssel eens een kijkje te nemen in de keuken. Met terechte trots werden we door de eigenaar Johan van Marle rond geleid.

45.000

Op dit moment worden er in de keuken van Uitgekookt 45.000 maaltijden per week bereid en bezorgd bij huishoudens over heel Nederland. Daarbij staat voedselveiligheid voorop. Ook wordt zoveel mogelijk gewerkt met regionale, gezonde en eerlijke producten én zonder toevoegingen. De organisatie heeft een eigen bezorgservice, welke niet enkel gericht is op efficiency, maar met name op sociale binding met de klant. Zoals Van Marle zelf aangaf: ‘het draait om mensen’.

Bewust
Een prachtig bedrijf met een concept waar de ChristenUnie zich volledig in kan vinden. Dit is eveneens waar wij voor staan en voor willen gaan. Bewustwording van wat de aarde biedt. Bewust omgaan met gezonde en eerlijke producten. Werken voor en door mensen. En omzien naar elkaar.

MW

« Terug

Reacties op 'Een kijkje in de keuken bij Uitgekookt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.