Nieuwe voorzitter ChristenUnie Kampen

IMG-20181102-WA0010.jpgzaterdag 03 november 2018 16:11

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 31 oktober werd Hilco van der Wal gekozen tot voorzitter van de ChristenUnie Kampen. Hij wordt daarmee de opvolger van Jan-Peter van der Sluis die wethouder is geworden voor de ChristenUnie en sindsdien de voorzittershamer al had overgedragen aan de vice-voorzitter

“Als ChristenUnie doen we het momenteel erg goed, zowel landelijk als hier in Kampen groeien we en daaraan wil ik graag een actieve bijdrage leveren. Ik wil verder werken aan een stad waar het goed wonen is met voldoende banen en waar we omzien naar de zwakkeren”, aldus Hilco die zijn ambities verder toelicht: “Het verduurzamen van onze samenleving moet voortvarend en met nieuwe ideeën moet worden opgepakt zodat we deze gemeente goed achterlaten voor onze kinderen ”. Zijn ruime bestuurlijke ervaring bij een groot aantal maatschappelijke organisaties geeft hem een goede basis om deze uitdaging aan te gaan.


Jenneke Nieuwenhuis is gekozen als nieuw bestuurslid en is het bestuur weer op volle sterkte en staat naast Jenneke en Hilco uit: Aldert Blijdorp, Alfred Knol, Ad v.d. Maarel en Remko Amelink.
Jan Peter van der Sluis is blij dat Hilco van der Wal de handschoen op wil pakken. “ ik laat met een gerust hart en met alle vertrouwen het bestuur achter” .

« Terug

Reacties op 'Nieuwe voorzitter ChristenUnie Kampen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > november