Algemene Ledenvergadering

IMG-20181102-WA0006.jpgvrijdag 02 november 2018 20:13

Afgelopen woensdagavond werd onze Algemene Ledenvergadering gehouden in de Stadskazerne.

Tijdens deze ALV hebben we afscheid genomen van onze oud wethouder Gerrit Jan Veldhoen. Na een lange politieke carrière die in 1990 begon in Oldebroek als raadslid voor de toenmalige RPF kwam er dit voorjaar een einde aan de actieve politiek. In 2011 werd Gerrit Jan Veldhoen wethouder in Kampen na het vertrek van Bert Boerman. “Toentertijd kwam deze uitdaging langs en die nam je aan” . In zijn dankwoord refereerde de voorzitter verder aan de moeilijke dossiers waarmee Veldhoen hier in Kampen mee te maken kreeg, zoals Grondbank en IJsseldelta Zuid.

Ook namen we afscheid van voorzitter Jan Peter v.d. Sluis. Jan Peter is wethouder geworden en heeft daarom het bestuur verlaten. Jan Peter is jarenlang een zeer bevlogen en betrokken voorzitter geweest. Onder zijn voorzitterschap is een verjonging doorgevoerd binnen de ChristenUnie en dat heeft goed uitgepakt. We zijn Jan Peter dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor het bestuur en we wensen hem veel sterkte en wijsheid in zijn functie als wethouder.

Als nieuwe voorzitter werd Hilco van der Wal gekozen door de leden.

Na de pauze hebben we gediscussieerd onder leiding van Ad v.d. Maarel met de lijsttrekker voor de Provinciale Staten Renate v.d. Velde, wethouder Jan-Peter v.d. Sluis en raadslid Klaas v.d. Kolk.

 

« Terug

Reacties op 'Algemene Ledenvergadering'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > november