Wethouder Van der Sluis opent Het Lokaal

DSC_1858vrijdag 19 oktober 2018 09:38

Op 18 oktober heeft wethouder Jan Peter van der Sluis de opening van Het Lokaal in IJsselmuiden verricht. Bijna 200 belangstellenden waren op de feestelijkheden afgekomen. Het Lokaal is een gemeenschappelijke plek. Je vindt er eeTze, de reparatiewinkel, de Fietsenmakerij, Welzijn Kampen, Flet’n en Stadstoezicht Kampen.

Je kunt samenzijn in de moestuin, er worden kookworkshops gegeven, Rasoul repareert fietsen. Je kunt natuurlijk bij eeTze komen eten, er is een zwerfmuur met boeken, het is de plek voor een koffieochtend, van overleg van team Flet’n  en waar ondernemers en organisaties en kerken zich verbinden om bij te dragen aan een betere samenleving. Het is een plek waar iedereen kan deelnemen en bijdragen. Het gaat om inspireren en activeren maar bovenal je thuis voelen.

Wethouder Van der Sluis noemde het een bruisende plek waar je aandacht vindt. De gemeente Kampen ondersteunt het initiatief en is er heel blij mee.

Natuurlijk was er lekker eten, muziek en voor de kinderen suikerspinnen en een springkussen. Een plek waar iedereen mag zijn wie hij of zij is en waar mensen elkaar ontmoeten. Tot lang nadat het donker werd klonk er muziek op deze mooie nieuwe ontmoetingsplek in IJsselmuiden.

HP

« Terug

Reacties op 'Wethouder Van der Sluis opent Het Lokaal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.