Christenunie bezoekt samen met Gert-Jan Segers De Meente

De Meentezaterdag 17 maart 2018 21:35

Aansluitend aan het bezoek bij Sportclub Genemuiden waren we welkom bij Woon-, diensten- en zorgcentrum De Meente, waar bestuursvoorzitter Marco van Lente uitleg gaf over de invulling van de zorg in de Meente.

Waar tien jaar geleden bewoners vanaf 66 jaar instroomden, is dat nu met ongeveer 80 jaar. Om te voorkomen dat deze ouderen hun laatste jaren eenzaam doorbrengen, zijn er prachtige voorzieningen Zo is er een winkel, kapsalon en restaurant gesitueerd op de begane grond. Dit werd mede gerealiseerd door contact met lokale ondernemers. Ook wordt er elke vrijdagavond een weeksluiting georganiseerd, in samenwerking met de plaatselijke kerken die dit bij toerbeurt verzorgen. Naast deze initiatieven is er ook plek voor de beperkte oudere.

De Akkerwinde, woonvoorziening voor mensen met een beperking, is gevestigd in een van de gangen van het centrum. Vol enthousiasme lieten de bewoners hun woning zien. Gert-Jan Segers en de fractieleden waren blij verrast met een presentje gemaakt op de dagbesteding. Tot slot van het bezoek ging Gert-Jan Segers nog in gesprek met enkele bewoners aan de gezellige koffietafel in de centrale hal.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
01 De Meente2206,2 kBimage/jpegdownload
01 De Meente383,0 kBimage/jpegdownload
8a091d59-e62b-4110-9678-746b4ee27d1a204,1 kBimage/jpegdownload

« Terug

Reacties op 'Christenunie bezoekt samen met Gert-Jan Segers De Meente'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart