Gerdien Rots op het 'keukentrapdebat'

keukentrapdebatposterdonderdag 15 maart 2018 21:49

Zwollenaren die zorg ontvangen weten vaak heel goed wat er nodig is. Daarom moeten we cliënten en zorgverleners blijven betrekken bij het verbeteren van de zorg." Dat betoogde Gerdien Rots bij het 'Keukentrapdebat' in het Deltion College op dinsdag 13 maart 2018.


De ChristenUnie wil dat mensen die zorg ontvangen regie hebben en houden. Dat je de zorgaanbieder kunt kiezen die bij jou past. En omdat elke situatie anders is, is maatwerk nodig. Als er dan financiële tekorten ontstaan bij de gemeente is leiderschap nodig om de verandering verstandig door te blijven zetten. Dan moeten we kosten beheersen, maar niet in de kramp schieten van controle en boekhouders worden.

Samen met cliënten en zorgaanbieders bouwen we door aan de noodzakelijke verandering. Zodat de mens centraal komt te staan. Zodat we in Zwolle oog hebben voor elkaar. En zodat we ook geld beschikbaar houden om in de stad te kunnen blijven investeren. Dat is wat nodig is. Dat is waar de ChristenUnie voor staat. Oog voor Zwolle - oog voor elkaar.

Tijdens het debat maakte Vlada Lisinenko op haar eigen wijze een beeldverslag:

« Terug

Reacties op 'Gerdien Rots op het 'keukentrapdebat''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart