4e op de kandidatenlijst van de ChristenUnie! Wie is dat?

Jan-Willemvrijdag 09 maart 2018 08:19

Ook de vierde kandidaat op onze lijst stelt zich graag aan u voor. Want wie is nu eigenlijk Jan-Willem Timmerman?

Ik kom uit Wierden en ben 37 jaar. Getrouwd en vader van drie kinderen, twee dames en een heer. Mijn dagelijks werk mag ik doen op de Universiteit Twente. Als Hoofd Financiën van de faculteit Technische Natuurwetenschappen help ik – met mijn team – de wetenschappers zoveel mogelijk te ondersteunen in vragen rondom projecten en financiële vragen. Goed luisteren en kritische vragen stellen leiden vaak tot een beter resultaat dan vooraf gedacht.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij turnwedstrijden van G.V. Wierden waar mijn dochters sporten of bij SVZW als supporter van mijn zoon. Ook ben ik actief als organist in verschillende kerken in Wierden, Almelo en Den Ham. In de muziek kan ik mijn creativiteit gebruiken en het is een mooie manier om anderen te betrekken bij muziek.

Binnen de ChristenUnie maak ik al een aantal jaar deel uit van het bestuur, sinds 2014 als voorzitter. Ook probeer ik als lid van de steunfractie onze huidige raadsleden te ondersteunen. Ik ben trots op de ontwikkelingen binnen de ChristenUnie, zowel landelijk als lokaal. De uitgangspunten van onze partij spreken me erg aan: de overheid moet zich bescheiden opstellen waar het kan, maar een bescherming zijn voor de zwakkeren in onze samenleving. Dit vanuit de wetenschap dat we onze talenten van God hebben gekregen en dat iedereen kansen moet krijgen om die te benutten.

Met de goede kandidaten op de lijst van de ChristenUnie Wierden-Enter ben ik ervan overtuigd dat de ChristenUnie een bijdrage kan leveren aan een nog mooiere gemeente. Op dit moment in de oppositie, maar na de verkiezingen hopelijk als collegepartner. Ik vraag uw steun op 21 maart!

Heeft u nog vragen of wilt u contact opnemen met Jan-Willem Timmerman? Dat kan via de mail.

« Terug

Reacties op '4e op de kandidatenlijst van de ChristenUnie! Wie is dat?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart