SEEYOU, bijzonder tijdschrift over Zwolle en haar inwoners

SEEYOUwoensdag 07 maart 2018 12:28

Het fonkelnieuwe magazine SEEYOU is een bijzonder tijdschrift over Zwolle en haar inwoners. Een glossy over de kracht van Zwollenaren. Over een kleurrijke stad vol ambitie. SEEYOU is een blad dat gaat over elkaar ‘zien’. Oog voor elkaar. Omzien naar elkaar. Aandacht is wat je terugvindt in alle verhalen en portretten. Aandacht voor Zwollenaren. En aandacht voor de stad.

Cadeau voor elke Zwollenaar
“SEEYOU is een cadeau voor elke Zwollenaar. Om lekker te lezen en meer te weten te komen over uw stad. Om op tafel neer te leggen, af en toe de fraaie foto’s te bekijken en te genieten van ons mooie Zwolle.” aldus eindredacteur Ruth Stoorvogel en hoofdredacteur Hannie van den Berg.  

Hart en ziel voor Zwolle
SEEYOU is gemaakt door de ChristenUnie Zwolle en gaat ook over wat de partij voor de stad betekent. Vier jaar lang werkte de ChristenUnie met hart en ziel aan Zwolle. Telkens zoekt de partij naar het beste voor alle Zwollenaren. De stad zit mede daardoor in een positieve flow. Maar het werk is nog niet af. Nog niet alle Zwollenaren merken dat het beter gaat. Daarom wil de ChristenUnie, met oog voor Zwolle en oog voor elkaar, nog vier jaar verder bouwen aan onze stad.

Overal waar u de ChristenUnie tegenkomt in de stad, kunt u een SEEYOU krijgen. U kunt de SEEYOU ookbestellenvia het bestelformulier op deze site. Het tijdschrift is ook digitaal beschikbaar.

« Terug

Reacties op 'SEEYOU, bijzonder tijdschrift over Zwolle en haar inwoners'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart