Tweede Kamerlid Eppo Bruins in Kamper College Tour

28827725_1367636800049444_6816828294503954598_o - kopiedinsdag 06 maart 2018 17:26

Een unieke kans voor scholieren in Kampen; Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie Eppo Bruins is op vrijdag 9 maart in Kampen om alle vragen van scholieren te beantwoorden in een heuse College Tour.

De grote zaal in Quintus fungeert als collegezaal, in de geest van het TV-programma van Twan Huys. Onder leiding van NPO-journaliste Astrid de Jong mogen scholieren tussen 9.30 en 10.30 uur alles vragen. Voor even hoeft Bruins ministers of Kamerleden als Geert Wilders niet van repliek te dienen, maar moet hij antwoorden op niet alledaagse vragen. Is het eigenlijk ook gezellig op het Binnenhof? Wat vindt hij van vliegveld Lelystad? En van welke muziek houdt hij?

Enkele klassen van in ieder geval het Ichthus College en Almere College kunnen hun vragen stellen en krijgen een quiz voor de kiezen. Eppo Bruins heeft in zijn portefeuille o.a. Economische zaken, Sociale zaken en werkgelegenheid, tot voor kort hoorde ook Infrastructuur tot zijn aandachtsgebied.

Bruins ook in gesprek met Kamper ondernemers

Na de College Tour is er een ontmoeting met Kamper ondernemers gepland, over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. De onderwerpen zullen kort ingeleid worden door collega-ondernemers, waarna een open gesprek volgt. Deze bijeenkomst vindt plaats bij MaGreet. Opgeven hiervoor als ondernemer kan nog, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen. Opgeven kan via joh.witteveen@gmail.com.

« Terug

Reacties op 'Tweede Kamerlid Eppo Bruins in Kamper College Tour'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart