3e op de kandidatenlijst van de ChristenUnie! Wie is dat?

Jan Oenedinsdag 06 maart 2018 14:29

De derde plek op de ChristenUnie kandidatenlijst wordt gevuld door Jan Oene Krist. Een friskijker binnen de ChristenUnie Wierden-Enter. Voor velen van u nog onbekend en daarom stelt hij zich graag aan u voor!

Mijn naam is Jan Oene Krist. Ik ben 28 jaar, getrouwd en word dit jaar vader. Sinds mijn afstuderen in 2014 aan de Universiteit van Twente in Enschede, werk is als software consultant voor verschillende bedrijven, wat ik met erg veel plezier doe.

Toen ik in augustus 2016 in Wierden kwam wonen voelde ik me direct thuis. Ik maakte kennis met een warme en gastvrije gemeente, waar ik me nu graag voor in wil zetten. Al sinds het begin van studie ben ik betrokken bij de politiek. Eerst als fanatiek volger, later in Enschede bij de ChristenUnie en nu natuurlijk in de gemeente Wierden. De ChristenUnie past bij mij. Natuurlijk bij mijn levensovertuiging als Christen, maar ook inhoudelijk.

Ik vind het belangrijk dat de overheid een terughoudende rol heeft in de samenleving, maar wel een schild is voor hen die het nodig hebben. Iedereen is waardevol en het waard, om goed voor te zorgen. Ook de aarde zelf mag hierbij niet vergeten worden. Er is simpelweg geen tijd meer om niet te investeren in duurzaamheid. We moeten als samenleving innovatief zijn om in onze energiebehoefte te voorzien. Hier wil ik mij hard voor maken binnen de ChristenUnie en binnen de gemeente van Wierden.

Heeft u nog vragen of wilt u contact opnemen met Jan Oene Krist? Dat kan via de mail.

« Terug

Reacties op '3e op de kandidatenlijst van de ChristenUnie! Wie is dat?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > maart